Gazebo

Erotikk i hagen

Jeg må innrømme at for meg er et lysthus noe som lett kan bli noe erotisk, ikke lysthuset i seg selv så klart men som en arena for slik aktivitet eller samtaler. Vet ikke om det er noe som henger igjen fra gamle svenske spillefilmer, hvor handlingen var hentet fra tiden før krigen. Det var veldig ofte store hager, flotte parkanlegg og ofte erotikk med i bildet. Midtsommer, flott og varmt vær, lettkledde damer og et litt bortgjemt lysthus. Her kan alt skje folkens, slik det gjorde i de svenske filmene også. Det er bare å bruke fantasien og driftene, resten kommer av seg selv.

Sex og samliv

Dette skal absolutt ikke være en spalte om folks sexliv, eller mangel på det. Men tenker å prøve å vinkle det slik, at det i beste fall kan være litt motivasjon i den retningen i alle fall. Hvordan få fart i et kjedelig eller dødt sexliv?

Lysthus kan gi inspirasjon

Man trenger så klart ikke et lysthus for å få fart på sexlivet, men jeg tar som utgangspunkt at de som leser dette og synes ideene mine virker spennende, allerede har et slikt hus eller har tilgang til det. Problemer i sexlivet handler ofte om stress og mas, det er nettopp derfor det kan være smart å finne et rolig og stille sted hvor også romantikken kan få blomstre igjen.

Sommer og sol

Opplegget mitt kan brukes hele året, men de fleste lysthus er vel noe som benyttes på sommeren, men for all del med isolasjon og gass-varmer er alt mulig også på vinterstid.

Det gjelder det samme her som i mitt forrige innlegg, mobiltelefoner tas ikke med for nå er det dere det gjelder. Kvelden kan starte med et godt måltid, tema for kvelden er allerede kjent og litt vin tror jeg løser litt opp og kan virke positivt men alt med måte.

Store variasjoner

Bakgrunnen eller situasjonen er så klart forskjellig fra par til par, men en slik tearpi om vi skal kalle det for det, er nok typisk for par i førtiårene som har vokst litt fra hverandre. Det med sex og samliv har kanskje vært langt ned på prioriteringslista på grunn av barn, jobb og annet som tar tid og fokus.

Start med en god samtale

Om problemet er nytt eller gammelt, en god samtale er det som alltid er riktig som en start. Denne skal ikke inneholde krangel eller diskusjoner, men rett og slett hva er årsaken og hva kan vi gjøre med det. Gjerne snakke åpent og ærlig om fantasier og drømmer også, men ikke kom med de største bombene her.

Levende lys, romantisk musikk og gjerne litt utfordrende klær så skal alt ligge til rette for en deilig kveld sammen med den man elsker. Hvor langt man vil strekke det der og da, er jo opp til hver enkelt. Det kommer jo an på beliggenhet og innsyn fra naboer og så videre, og ikke minst hvordan man liker det selv. Kanskje det er nettopp er en slik spenning og variasjon man trenger, spenningen rundt det å ikke bli oppdaget mener jeg. Det er mange som liker denne spenningen og tenner på det.

Om en slik kveld blir vellykket, noe jeg håper og tror, så vil det jo være naturlig å fortsette. Men ikke la det bli noen vane, sex og samliv handler om variasjon og det å være impulsiv. Det viktigste er at dere har fått løst opp situasjonen og kommet i gang igjen.

DELE DENNE
No Comments

RELATERTE POSTER

Bygdøy et paradis i Oslo

Det er ikke noen tvil om at Oslo er byen som har det meste, det er ikke mange hovedsteder som kan skilte med en slik variasjon som Oslo og omegn.

April 18, 2019 0

Vandring langs Akerselva – Et paradis i Oslo

Jeg tror ikke det er å ta munnen for full, å si at Akerselva og områdene langs elva kan kalles for et paradis. Her finner man noen for enhver smak, natur og miljø veksler hele veien fra Frysja til Bjørvika.

November 16, 2018 0

Vandring langs Akerselva – Historie

Jeg har tidligere skrevet litt om hva man kan gjøre i Oslo, tenker da på noe som kan få deg til å roe ned og senke skuldrene. Oslo er full av slike steder til å være en travel storby, så er det utrolig hvor fredfull den også kan være. Det […]

November 7, 2018 0

Opplev St. Hanshaugen i Oslo

Jeg har skrevet en del om steder i Oslo, som man kan finne roen og stillheten. Kanskje ikke helt overraskende for noen, så er jeg opprinnelig en Oslogutt. Jeg har selv minner fra St. Hanshaugen i Oslo, nettopp fra St. Hans eller midtsommer om du vil.

October 24, 2018 0